Tereza Koželuhová a Patricie Macková těsně za TOP TEN

Druhé letošní turnajové zastavení Let Access Series bylo ve francouzském Montaubanu, nedaleko Toulouse (třetí turnaj LETAS přivítá český Kácov již příští týden).

V kvalitním startovním poli byly Tereza Koželuhová, která letos chce preferovat právě LETAS (po velmi dobré prosincové Q School v Maroku) a poprvé jako profesionálka na pozvánku startovala Patricie Macková, která po úspěšném absolvování studia v USA výrazně posílila českou dámskou profesionální sestavu působící na LET a LETAS, když přestoupila jako nejvýše postavená česká amatérka na světovém amatérském ženském žebříčku.

Děvčata odehrála velmi solidní turnaj, na hřišti dlouhém 5900 m, o jehož náročnosti svědčí, že jen 6 děvčat ze 110 ve startovní listině hrálo turnaj pod par.

Tereza Koželuhová 16. místo, +2,  Patricie Macková  21. místo, +3,

obě hrála vyrovnaná kola, pohybovala se od prvého dne v top 20 nebo v nejtěsnější blízkosti. „Turnaj se mně vydařil, začala jsem prvním kolem v paru, druhý den byl trochu těžší, musela jsem na několika jamkách zabojovat, donesla jsem +2. Finálové kolo opět v paru, bohužel dvě bogie na 17. a 18. jamce mne připravily o top ten. Celkově jsem svoji hru cítila moc dobře a těším se na další turnaj LETAS v Kácově“ zmínila Tereza Koželuhová bezprostředně po turnaji. Patricie uvedla „byl to můj turnaj, který jsem odehrála jako profesionální hráčka, takže jsem cítila určitou nervozitu. Jsem ráda, že jsem ji dokázala překonat a uhrála solidní výsledek. Turnaj beru jako dobré rozehrání před Kácovem.ˮ